Vrijwilligers

Vrijwilligers
Zwembad Hattemat is ontzettend blij met de hulp van alle vrijwilligers. Ook zij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een bezoek aan ons zwembadcomplex. Voor ons is deze hulp onmisbaar geworden.

In de afgelopen jaren hebben zich de volgende vrijwilligersgroepen gevormd:

Groen- en klussenploeg
Deze groep komt tijdens het seizoen 1x per 14 dagen een morgen (meestal op woensdag) bij elkaar. Zij zorgt dan voor het groenonderhoud zoals snoeien, schoffelen, harken, grasmaaien etc., maar helpt daarnaast ook met andere voorkomende klussen. Kortom, deze ploeg zorgt ervoor dat ons zwembad er netjes en verzorgd uitziet.  

Voorverkoop
In de maanden maart en april regelt deze groep alles omtrent de voorverkoop. Dat betekent kaarthouders aanschrijven, voorverkoop promoten, aanmeldingen registreren, kaarten klaarmaken en de uitgifte regelen.

Kiosk
Deze werkgroep zorgt ervoor dat er tijdens openingstijden koffie, ijs, snoep en drinken verkrijgbaar is op het bad. Vrijwilligers doen de verkoop. Volgens een vast rooster staan ze ingepland. Is het niet druk dan vervalt de ‘dienst’. Meestal is de kiosk geopend van 14.00-17.00 uur. Is het niet druk dan doet het personeel de verkoop zelf.

Zwemgezelligheid
In het seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals discoavonden en spelmiddagen, maar ook het ‘stuiverduiken’ bij de opening, het dauwzwemmen en de zwemvierdaagse zijn in handen van deze groep.

Verder wordt er voorafgaand aan het seizoen 1 of 2 klussenochtenden georganiseerd en regelen vrijwilligers de schoonmaak van het terrein en de baden in maart en april (een klus die ca. 4 weken in beslag neemt). Hiervoor gaat een aparte oproep uit naar alle geregistreerd staande vrijwilligers.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een goed onderhouden en gezellig zwembad, dan kunt u zich via onderstaande link als vrijwilliger aanmelden.

Kom ons helpen!

Klik dan op de afbeelding om een digitaal formulier in te vullen.