Over Ons

Zwembad Hattemat is een prachtig gelegen openluchtzwembad in het hart van Gramsbergen. Wij zijn er trots op dat ons openluchtzwembad rookvrij, alcoholvrij en drugsvrij is. We bieden een plek waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en bewegen in een gezonde omgeving.

Er zijn 3 mooie (verwarmde) baden, te weten:

  • Een instructiebad met spuitelement, kleine glijbaan en grote glijbaan;
  • Een wedstrijdbad (25 m.) met een springkuil en 2 duikplanken (1 m. en 3 m. plank)
  • Een peuterbad met kleine glijbaan en spuitelement (alleen bij mooi weer geopend);

Direct naast het peuterbad is er een prachtig spraypark voor nog meer waterpret. Vind je het leuk om actiever bezig te zijn, is het goed om te weten dat er 2 tafeltennistafels zijn (zelf badjes en balletje meenemen) en hebben we voor kinderen tot 12 jaar een air-trampoline. 

Verder hebben we rondom de baden een ruime ligweide met voldoende zon- en schaduwplekken.

Op ons terrein is een kiosk waar koffie, thee, frisdrank, ijs en snoep wordt verkocht. Afhankelijk van de omstandigheden, opent de kiosk om 14.00u. Dit hangt af van het aantal verwachte bezoekers, het weer en beschikbaarheid van vrijwilligers; 

  • Droog weer en een verwachte maximum temperatuur van 22 graden;
  • Tijdens schoolvakanties en goedbezochte dagen (woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag);
  • We zijn voor de kiosk ook afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers.;

Mocht je ons willen bezoeken voor een dagje uit of een heerlijke ochtend of middag, dan is het verstandig zelf ook eten en drinken mee te nemen. Eten en drinken mag op onze terrassen en op de ligweide. Afval gooi je in een van de vele prullenbakken. Omdat glas kan breken, is glaswerk verboden. Net als het gebruik van alcohol en drugs. 

Ons zwembad is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.

Wanneer je een geldige zwemlespas kan laten zien van ons zwembad, zwembad “De Slag” of zwembad “De Kiefer”, dan kunt je samen met een volwassen begeleider komen zwemmen. De begeleider dient goed te kunnen zwemmen en ook in zwemkleding te komen. Alleen de begeleider hoeft dan te betalen.