Voor openluchtzwembad de Hattemat in Gramsbergen zijn wij op zoek naar een zweminstructeur die ons team komt versterken.

Kwaliteiten:
– Communicatief vaardig
– Klantvriendelijk
– Spontaan
– Sportief
– Proactief

Wat bieden wij?
– Aanvangssalaris tussen €1.841,- €2.947,- bruto per maand (functieschaal 6) met doorgroeimogelijkheden naar     €3.224,- bruto per maand. Op basis van 36 uur. 
– 15-20 uur per week 
– In eerste instantie tot september 2022, verlenging is mogelijk. 

Wie ben jij?      
Een ervaren en/of leergierige badmeester of badjuf. Je hebt plezier in je werk en een open houding. Je bent spontaan, vriendelijk en kunt goed omgaan met zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast ben je een teamplayer die graag samenwerkt met collega’s.

Als zweminstructeur ben je een van dé gezichten van openluchtbad de Hattemat. Jij als zweminstructeur kunt niet wachten om de kinderen tijdens de zwemles met plezier en professionaliteit zwemvaardigheden bij te brengen volgens het ZwemABC.

Je bent flexibel inzetbaar. Het openluchtbad is 7 dagen per week open, dus we verwachten dat we je kunnen inzetten op verschillende tijden. Dit geldt ook voor vakanties en in het weekend.

 Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die:

  • In het bezit is van een diploma zwemonderwijzer, ALO, MBO-sb (CIOS) met specialisatie zwemmen;
  • In het bezit is van een EHBO-diploma;
  • Zelfstandig te werk kan gaan.

Wat ga je doen?            
Je voert zwemactiviteiten uit, waaronder zwemlessen aan kinderen, het opzetten en begeleiden van diverse recreatieve activiteiten en communiceert hierover met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak, het houden van toezicht conform het toezichtplan en voert kleine technische werkzaamheden uit.

Waar ga je werken?     
Je gaat werken bij openluchtbad de Hattemat in Gramsbergen. De Hattemat is een ‘ontmoetingsplek’ voor jong en oud en heeft een maatschappelijke functie in de omgeving.

Wie zijn wij?    
Wij hebben het beheer over 3 gemeentelijke zwembaden. Overdekt zwembad De Slag in Hardenberg, overdekt zwembad De Kiefer in Dedemsvaart en openluchtzwembad de Hattemat in Gramsbergen.

Wil je solliciteren?        
Mail je motivatiebrief en cv naar solliciteren@hardenberg.nl o.v.v. nr. 2022019. De sluitingsdatum van deze vacature is 20 maart 2022.         
In verband met de tijdelijkheid van de functie verloopt de inzet via ons payroll partner Driessen.

Heb je vragen?
Als je inhoudelijke vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Gieda Schans, coördinator zwembaden Hardenberg (0523-289576). Voor meer informatie over de procedure kan je contact opnemen met de afdeling P&O (0523-289333).