Voor openluchtzwembad de Hattemat in Gramsbergen zijn wij dringend op zoek naar een toezichthouder die ons team komt versterken. Toezichthouders zijn nodig om het zwembad open te kunnen houden.

Kwaliteiten:
– Communicatief vaardig
– Klantvriendelijk 
– Spontaan 
– Sportief
– Proactief 

Wat bieden wij? 
– Aanvangssalaris tussen €1.739,- €2.667,- bruto per maand (functieschaal 4) met doorgroeimogelijkheid naar €2.806,- bruto per maand op basis van 36 uur. 

Wie ben jij?      
Een gastvrije en servicegerichte toezichthouder. Je staat stevig in je schoenen en ben spontaan en vriendelijk. Je kan makkelijk overweg met computers. Je kunt goed omgaan met zowel kinderen als volwassenen en bent een echte teamplayer die graag met collega’s werkt.  

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om een paar uur of een dagdeel per week te werken in de Hattemat. 

Geen ervaring? Geen probleem! Je kan bij ons een EHBO- en lifeguardopleiding volgen zodat je aan de slag kunt in het zwembad  

Wat ga je doen?            
Je gaat toezicht houden in het zwembad conform het toezichtplan en helpt met de schoonmaak. 

Waar ga je werken?     
Je gaat werken bij openluchtbad de Hattemat in Gramsbergen. De Hattemat is een ‘ontmoetingsplek’ voor jong en oud en heeft een maatschappelijke functie in de omgeving.

Wie zijn wij?    
Wij hebben het beheer over 3 gemeentelijke zwembaden. Overdekt zwembad De Slag in Hardenberg, overdekt zwembad De Kiefer in Dedemsvaart en openluchtzwembad Hattemat in Gramsbergen.

Heb je vragen of interesse?
Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie of wil je je interesse kenbaar maken dan kan je contact opnemen met Anita de Kruijff (locatiecoördinator zwembaden Hardenberg) 0523-289168