De Hattemat mag open!

Zwembad Hattemat

Zwembad Hattemat is een prachtig gelegen openluchtzwembad in het hart van Gramsbergen. Lees hier meer over Zwembad Hattemat. 

juni 5, 2020

Goed nieuws! Zwembad Hattemat mag open! Natuurlijk gaat dat via de welbekende RIVM richtlijnen en is het nog niet zoals we gewend waren. Een van de belangrijkste wijzigingen op dit moment is dat er, voor banenzwemmen, vooraf telefonisch gereserveerd moet worden. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt. Het telefoonnummer is tel: 06 11 64 35 22. Het is allemaal anders dan op het moment dat u uw abonnement bestelde. Maar toch zijn we blij dat het openluchtbad nu ook weer open mag.

Andere wijzigingen zijn:

Het banenzwemmen gebeurt in groepen van maximaal 20 personen zodat de anderhalve meter afstand gegarandeerd kan worden.

Recreatief zwemmen is alléén voor kinderen t/m 12 jaar met een diploma. Zij hoeven vooraf niet te reserveren, maar indien het te druk wordt heeft het badpersoneel te allen tijde het recht om het bad te sluiten voor nieuwe bezoekers.  Ouders mogen wel mee naar binnen maar kunnen niet met de kinderen het water in. Als over een tijdje blijkt dat alles goed loopt en de regels versoepeld kunnen worden, wordt dat aangepast.

De afgelopen dagen is er getest met testgroepen om te kijken of de route goed is en de anderhalve meter afstand goed geborgd is.

De komende week, van 8 t/m 12 juni kunnen de abonnementen worden opgehaald. De kassa van de Hattemat is open van 16.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Betalingen moeten gedaan worden met pinpas. Volg bij het ophalen van de abonnementen de aangegeven route en houdt anderhalve meter afstand. Mocht u besluiten af te zien van uw abonnement dan is het natuurlijk mogelijk om per keer een kaartje te kopen.

Op de website www.zwembadhattemat.nl en op facebook worden de actuele openingstijden vermeld.

We verheugen ons er enorm op u weer te ontvangen en hopen dat u weer mooie tijden gaat beleven in ons mooie zwembad.

Medewerkers Zwembad Hattemat